Általános és speciális szilikonzsírok

FBS szilikonragasztó webáruház
Wacker és FBS szilikongumi ragasztók és Skillszil szaniter szilikon tömítők
június 13, 2017
Lakókocsi ablak profil
Lakókocsi ablak tömítő profil felújítás
augusztus 30, 2017
Mutasd mind
élelmiszeripari szilikonzsír

Szilgrease szilikonzsír logo

SzilGrease® szilikonzsírok

A Sári Szilikonfeldolgozó Kft.  kínálatából nem maradhatnak ki az általános és speciális szilikonzsírok sem. Több típus, változatos kiszerelésben érhető el felhasználóink számára. Forgalmazunk általános szilikonzsírt olyan felhasználási körülményekhez, ahol a szilikonzsírral szemben csupán a hőállóság vagy a kémiai tisztaság az elvárás. Létezik ipari és élelmiszeripari minőségben is. Termékkínálatunkban megtalálhatók még a grafit illetve teflon por töltésű szilikonzsírok. Ezen típúsok felhasználását a nagyobb igénybevétel, magas hőmérséklet és plusz kenés biztosítása teszi szükségessé! A grafit illetve a teflonpor is képes a szilikonzsír megsemmisülése után is a kívánt felületeket kenni, illetve a felületek súrlódását csökkenti. Természetesen egy gép csapágyainak, fogaskerekeinek  esetében csupán a porfilm jelenléte és kenése nem elégséges!

 

A szilikon zsírok általános technikai információit és leírásait megtalálhatják a webáruházunkban, ahol akár kis mennyiségekben magán és céges partnereink is megvásárolhatják termékeinket az alábbi kosárra kattintva.

sari-szilikonfeldolgozo-webaruhaz-szilikonzsír

Sári Gábor / szakmai vezető, ügyvezető
Tel: 06-30-648-1665
email: sari.gabor@sariszilikon.hu

Sári Gábor István / mérnök üzletkötő
Tel: 06-30-327-7255
email: sari.gistvan@sariszilikon.hu

Sári Szilikonfeldolgozó Kft
H-1097 Budapest Kén utca 8.
Térkép!
H-Sz-Cs 7:30-14:00  k-P 7:30-16:00
Tel: 06-30-327-7255, 06-30-648-1665
Email: info@sariszilikon.hu

Az oldalon található minden szöveg es és képi információ a Sári Szilikonfeldolgozó Kft. saját tulajdona. Ezen anyagok bármilyen jellegű felhasználása, más hasonló oldalon való szerepeltetése, megjelenítése, másolása vagy átültetése a vásárlók megtévesztése, félrevezetése végett 1996. évi LVII. törvény értelmében szigorú jogi büntetést von maga után!

 

 

 

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

error: Védett tartalom!